HTML

Kochana Rodzinka Moja - Drága kis családom

Egy 97 kilós férj - lengyel. Egy 3,5 kilós baba - még a pocakban. Egy magyar kismama - ígéri, hogy a szülés után tornázni fog!

Friss topikok

Archívum

Kochana Rodzinka Moja - Drága kis családom

2012.06.16. 16:26 wegierka

Egy 97 kilós férj - lengyel. Egy 3,5 kilós baba - még a pocakban. Egy magyar kismama - ígéri, hogy a szülés után tornázni fog!

BEVEZETŐ (A kismama bemutatkozik)
Az írás nem az én asztalom. Mégis, úgy érzem, leírni egy ilyen speciális család kis történeteit, sokat segíthet – elsősorban nekem. Mert addig sem visszaszámolok a megőrülésig J Másodsorban másoknak, akik hasonló cipőben járnak – legyen akár lengyel-magyar-mix, vagy bármi más. Mert a mixeknek sosem könnyű.
Mikor szerelmes lettem a gyönyörű lengyel-kék szempárba, fogalmam sem volt róla, hogy valaha odáig megy a dolog, hogy fél éber állapotban azon gondolkozom, milyen nyelven is kell majd gőgicsélni egy félig magyar, félig lengyel gyereknek. És hogy mi történik, ha a Kochanie* pár száz kilométerrel arrébb dolgozik, mikor én épp harmadszorra szerelem szét és össze a babakocsit, a hatalmas hasamat próbálván kikerülni. De az Élet mindenre talál megoldást, én pedig azzal vigasztalom magam, hogy sok Kochanie és Dzidziuś** lett már boldog ilyen szétesett anyukákkal is… J Illetve, hogy a blogomra akadnak majd olyan olvasók is, akik megosztanak velem tapasztalatokat, tippeket, saját sztorikat…
(UI: LÉCCI!!) :)

* édesem
** kisbaba

KEZDŐ SZÓKINCS

család – rodzina

könnyű – łatwo

dolgozik – pracować

babakocsi – wózek

boldog – szczęśliwy /-a /-e

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rodzinkamoja.blog.hu/api/trackback/id/tr214592328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása